Sessioner

Emma Klara

Hypnos

Bär du på trauman som söker ett helande? Har du ett begränsande övertygelsesystem som hindrar dig från att nå dina drömmar och leva ditt liv fullt ut? Upplever du att du har dåligt självförtroende eller bristande tillit till dig själv och vad du kan skapa för ditt liv? Går du omkring med gnagande oro eller ångest? Har du en fobi eller allergi som du vill bli av med? Har du ett beteende eller beroende som du önskar förändra eller bli av med? Oavsett vilket av dessa områden det handlar om så går det att omprogrammera det undermedvetna och därmed bli av med alla dessa typer av begränsningar, genom kraftfulla tekninker och metoder. Mina sessioner är en kombination av hypnos och energiarbete. 


Sound healing

Den healing jag förmedlar sker framförallt via ljudvågor. Jag använder min röst som en kanal för de toner som förmedlas. Lljud och ljudvågor ger en väldigt stark påverkan på våra kroppar, på vårt energifält, i synnerhet till det emotionella fältet omkring oss vilken ofta även tar sig fysiska uttryck i våra kroppar, i form av blockeringar mm.

I sessionen kommer jag in i ett slags transliknande tillstånd där de ljud som ska komma, kommer. Ibland händer det att jag använder verktyg och instrument såsom kristaller, klangskålar, trumma mm, men i första hand är det rösten som är instrumentet. behandlingen är stark och djupgående, mycket kan komma upp till ytan och frigöras genom ljudhealing.

Viktigt att vara medveten om är att all form av healing och i synnerhet ljudhealing är stark medicin, det innebär att du kan få kroppsliga upplevelser såsom huvudvärk eller yrsel mm, och det kan väcka igång känslor inom dig, vilka håller i sig en stund efteråt, detta är en signal för att healingen varit verksam. Så var medveten om att det kan bli starkt och att det kan ge sensationer som kan kännas av i kropp och även på ett känslomässigt plan en stund efteråt.

Så med detta i beräknande, känn in om det kan vara något för dig.

Obs! Om någon form av ljudkänslighet förekommer så bör du avstå alternativt använda öronproppar eller annat skydd för öronen, jag kommer även i dessa fall att innan healingen, be om mildare ljud ifall att viss ljudkänslighet förekommer hos den som ska ta emot.

Healingen kan ta olika lång tid men brukar pågå ungefär 40 minuter, något kortare på distans, rekommenderar dock ett personligt besök vid första tillfället.

Ljud och toner har en otroligt läkande kraft på kropp och själ och i denna behandling får du uppleva hur ljud och toners vibrationer når in i din kropp och själ på ett kraftfullt men samtidigt mycket mjuk och avslappnade sätt.

Hösten 2015 blev jag initierad i Soundhealing av Nestor Kornblum och Michele Averard i Alcalali, Spanien.e-Lybra frekvensterapi

Frekvensterapi, även kallat bioresonans är framtidens medicin, i många länder är det ett av de viktigaste verktygen i att både diagnostisera ohälsa, men även bidra till hälsa och välmående hos både läkare, homeopater och terapefter. Enkelt förklarat läser maskinen av obalanser i kropp och energifält och sänder tillbaka en balanserande frekvens. Jag arbetar med e-Lybra 9,5 som är en av de bästa frekvensmaskinerna tillgängliga på marknaden hitintills. Mitt huvudsakliga fokus med maskinen är att arbeta med den på ett andligt plan, då den har ett stort utbud av medvetenhetshöjande program och formulas, jag skapar även individuella program och formulas för varje klient och kan framöver erbjuda en pendant, vilken agerar som en form av medicin som kontinuerligt efter sessionen med e-Lybran fortsätter att sända ut sin balanserande frekvens.

För mer information om frekvensterapi och hur just denna maskin fungerar:  

http://wds-bio-resonance.com/

https://www.youtube.com/watch?v=7ge-W4x3spI

Sessionerna kan ske både i närvaro och distans, om du önskar en distanssession är det bästa om du kan sända mig ett biospår från dig, såsom några hårstrån, eller nagelbit. Kontakata mig för mer information.Vägledande inspirationssamtal

I dessa samtal vägleder jag dig genom att finna vad som hindrar dig från att nå och leva det liv du önskar. Där du finner de nycklar du behöver för att komma vidare. Samtalen är vädlgt olika beroende på varje klients önskemål och öppenhet. Ibland blir jag vägledd att göra ett helande energiarbete och ibland blir jag vägledd att kanalisera. Aromabehandling

Detta är en avslappande och samtidigt djupgående behandling men mjuka strykningar på kroppen med rena eteriska oljor. Doftsinnet ligger nära det limbiska systemet i hjärnan, där vi lagrat minnen av traumatiska uppelvelser i livet. När vi doftar på rena essenser av naturens dofter, frigörs dessa minnen. Jag känner in vilka oljor som ska användas, stryker dem på kroppen och är även en kanal för healing.


NAT - Neuro-Auricular Technique

En annan form av aromabehandling med lätta cirkulära rörelser på nacke och axlar som i kombination med rena terapeutiska oljor från Young living får igång energierna i nervbanorna. Syftet med behandlingen är att få det autonoma nervsystemet i balans.

I behandlingen används en glasstav som fokuserar på punkten Locus coeruleus (LC) vilken är en inkörsport till hjärnan. Glasstaven stimulerar receptorerna, NAT stödjer nervsystemet och oljorna i NAT verkar mycket avslappnande.

Se gärna läknar för mer information om NAT:

http://battrehalsa.nu/nu-ar-det-bekraftat-vi-har-en-ny-kroppsdel/

Jag kan även erbjuda regndroppsmassage, vid intresse, Kontakta mig för mer info. 

http://www.raindroptraining.com/messenger/v6n6.html


Välkommen att kontakta mig

Skriv vilken typ av session du vill veta mer om eller boka så kontaktar jag dig.
 
 
 
 
 
 
 

Copyright  ©  All Rights Reserved