Om

Emma Klara

Jag har gjort en djup inre resa i mitt liv, en resa där jag mötte mitt inre mörker på ett påtagligt sätt. Tack vare det förstod jag att accepterandet, förlåtandet och kärleken till sig själv är livets vackraste skatter och de viktigaste nycklarna till inre frid och yttre fred. När jag fann min kärna  öppnades min kanal upp för att ta emot budskap. Genom mina ord, tjänster och de budskap jag kanaliserar vill jag vara en positiv kraft i etern och uppmuntra männsikor att se inåt, att finna vägen till sitt eget hjärta och följa sina drömmar vilka rädslor och präglingar var och en, än bär. 

Jag vandrar en shamansk väg i livet, jag ser att allt liv är besjälat och hur viktigt det är att ära, vårda, förvalta och respektera Moder jord och alla hennes barn. I tacksamhet och glädje inför rollen som en god förvaltare önskar jag att hela jorden ska vara en frizon, ett paradis för alla arter och livsformer, människor inkluderat. 

När jag insåg att jag kunde använda min kanal för att tala med allt som lever på ett ordlöst språk så började jag ta emot budskap från flera håll och under en tid nu har jag tagit emot budskap från naturväsen som jag delat med mig av. Det är en ära för mig att få ta emot och förmedla deras ord.
Budskapen som kommer bär på en stor dos av kärlek och glädje i en tid när dessa element ofta kan upplevas som en bristvara. 

De är lekfulla och kärleksfulla, deras budskap bär på visdom och råd till oss människor. Ibland är de väldigt humoristiska i sina uttryck, och ibland bär de en allvarligare ton. 


De älskar oss och vill ingenting hellre än att bli erkända och uppskattade, de vill ha kontakt med oss. Vi har arbeten att göra säger de, det är dags för människan att börja minnas vem hon är utifrån hjärtat, för varandet i hjärtat har inga gränser.


”När ni minns vilka ni är så kommer ni att se att ni är en del av allt, och det är först när ni kan ta till er det och förstå det på djupet och leva ifrån hjärtat, som balans och harmoni kan infinna sig på Moder jord igen” säger de, och är den visdomen som genomsyrar de budskap jag tar emot och förmedlar.


På denna sida delar jag med med av alla de vackra ord och budskap från naturen och hennes hjälpare som jag fått äran att ta emot och förmedla. 

https://www.facebook.com/Visdom-fr%C3%A5n-tassar-hovar-r%C3%B6tter-och-f%C3%B6tter-490448758378697/?modal=admin_todo_tour

Med kärlek 
/Emma 

“I said: what about my eyes?

God said: Keep them on the road.


I said: What about my passion?

God said: Keep it burning.


I said: What about my heart?

God said: Tell me what you hold inside it?


I said: Pain and sorrow.

God said: Stay with it. The wound is the place where the Light enters you.”


-Rumi-

“You have to keep breaking your heart until it opens.”


-Rumi-

Copyright  ©  All Rights Reserved