Gästbok

Emma Klara

Gästbok"Fick behandling av Emma per telefon. Känner mig jättenöjd. Budskapen jag fick av henne kände jag igen. Allt stämde. Jag bearbetade gammal sorg under healingen och det kändes som jag släppte det helt. De ord hon fick till sig efteråt var stärkande och gav mig otrolig stöd i min andliga utveckling. Healingen var kraftfull, transformerande och kärleksfull. Jag mådde så bra efteråt. Jag gjorde stora förändringar i mitt liv ganska snart efter behandlingen. Känner mig starkare nu. Som om jag fick tillgång till min egen kraft. Tack Emma"

Juliana Nilsson


"Jag har varit försökskanin för Emma när hon har arbetat fran din tjänst Transformativ vägledning med kanaliserat budskap. Jag kan varmt rekommendera Emma och hennes behandling för jag vill kalla det en behandling. Den går verkligen på djupet med sina energier både på ett fysiskt och mentalt plan. Har du problem med beteenden som behöver brytas eller med krämpor i din kropp är Emmas tjänst något för dig."

Elisabeth Edborg, Cert medium och healer


"Jag vill tacka ödmjukas för den transformativa vägledning jag fick ta del av. Det var underbart! Jag ska med spänning gå vidare med den vägledning jag fick. Många kramar"

Eleni


"Fick jätte fina budskap och de fina i det hela är att jag kunde ta till mig det på riktigt, väldigt kärleksfullt och allt stämde.. Efter budskapet så blev det även en healing meditation som verkligen öppnade upp mig å jag såg att jag läkte, min andning blev bättre på en gång och jag kände mig märkbart lättare så som allt skit jag gått å burit på lämnade mig... Är väldigt tacksam för detta och står nu ännu mer i min fulla kraft, kärleken.. Små detaljer som verkligen visade mig fram i sessionen, Emma prickade in sånt som jag ofta brukar kunna gömma, men så väl behöver plockas fram... Tack för detta fina du... kram <3"

Emily Forslund


"Dina konsultationer är så unikt Du Emma! Ett innerligt tack!!! Jag kan helhjärtat och varmt rekommendera dem till alla. <3"

Minea


"Jag bad om vägledning i några frågor från Emma och tackar så mycket för hennes fina svar. Jag fick mer klarhet i det jag undrade över och rekommenderar henne varmt. Kramar till dig Emma <3"

Anna Danielsson


"Du är helt underbar Emma. Ditt sätt att arbeta är helt suveränt och klockrent.

Jag fick behandling via telefon, men det kändes som om jag var på plats hos Emma. Så stark och intensiv är hennes sätt att arbeta.

Jag kan varmt rekommendera er att boka tid för en behandling."

Åsa Norrby

 
 
 

Copyright  ©  All Rights Reserved