Det jag gör

Emma Klara

 

 

 

Omprogrammeringar

Till 95% styrs våra tankar och därmed även handlingar av det undermedvetnas programmeringar som vi fick under våra 7 första år i livet.Det är svårt att förändra dessa program själv då vi endast kommer åt vårt undermedvetna under djupmeditation och sömn. Därför har jag har skapat en tjänst som syftar till att kunna nå det undermedvetna och väl där, omprgrammera negativa övertygelser som inte tjänar vårt högsta bästa. Det jag erbjuder är starkt, effektivt och går mycket bra att göra på distans. Efter din bokning har vi ett samtal som jag sedan utgår från när jag skapar en personlig omprogrammeringsformula till dig, som jag sänder dig via e-post att ladda ned. För dem som har möjlighet ses fysiskt så kan jag även erbjuda sessioner med en Mind machine, som på ett snabbt sätt kan ta oss till alfa, thetha och även deltavågsnivå och därigenom på ett snabbare sätt kunna av- och omprogrammera olika negativa program. Läs gärna mer om programmeringar på min blogg här. Kontakta mig vid intresse så berättar jag mer.

 

 

Ljudhealing

Den healing jag förmedlar sker framförallt via ljudvågor, där jag är instrumentet (bokstavligen) då det kommer alla möjliga ljud och toner genom min strupe. Jag använder min röst som en kanal för att förmedla det som ska förmedlas, det kan låta högt, lågt, starkt och helkonstigt ibland, men ljud och ljudvågor ger en väldigt stark påverkan på våra kroppar, på vårt energifält, i synnerhet till det emotionella fältet omkring oss vilken ofta även tar sig fysiska uttryck i våra kroppar, såsom blockeringar mm.

I sessionen kommer jag in i ett slags transliknande tillstånd där de ljud som ska komma, kommer. Ibland händer det att jag använder verktyg och instrument såsom kristaller, klangskålar, trumma mm, men i första hand är det rösten som är instrumentet. behandlingen är stark och djupgående, mycket kan komma upp till ytan och frigöras genom ljudhealing.

Viktigt att vara medveten om är att all form av healing och i synnerhet ljudhealing är stark medicin, det innebär att du kan få kroppsliga upplevelser såsom huvudvärk eller yrsel mm, och det kan väcka igång känslor inom dig, vilka håller i sig en stund efteråt, detta är en signal för att healingen varit verksam. Så var medveten om att det kan bli starkt och att det kan ge sensationer som kan kännas av i kropp och även på ett känslomässigt plan en stund efteråt.

Så med detta i beräknande, känn in om det kan vara något för dig.

Obs! Om någon form av ljudkänslighet förekommer så bör du avstå alternativt använda öronproppar eller annat skydd för öronen, jag kommer även i dessa fall att innan healingen, be om mildare ljud ifall att viss ljudkänslighet förekommer hos den som ska ta emot.

Healingen kan ta olika lång tid men brukar pågå ungefär 40 minuter, något kortare på distans, rekommenderar dock ett personligt besök vid första tillfället.

Ljud och toner har en otroligt läkande kraft på kropp och själ och i denna behandling får du uppleva hur ljud och toners vibrationer når in i din kropp och själ på ett kraftfullt men samtidigt mycket mjuk och avslappnade sätt.

Hösten 2015 fullföljde jag en utbildning i Soundhealing med Nestor Kornblum och Michele Averard i Spanien.

 

 

e-Lybra frekvensterapi

Frekvensterapi, även kallat bioresonans är framtidens medicin, i många länder är det ett av de viktigaste verktygen i att både diagnostisera ohälsa, men även bidra till hälsa och välmående hos både läkare, homeopater och terapefter. Enkelt förklarat läser maskinen av obalanser i kropp och energifält och sänder tillbaka en balanserande frekvens. Jag arbetar med e-Lybra 9,5 som är en av de bästa frekvensmaskinerna tillgängliga på marknaden hitinstills. Mitt huvudsakliga fokus med maskinen är att arbeta med den på ett andligt plan, då den har ett stort utbud av medvetenhetshöjande program och formulas, jag skapar även individuella program och formulas för varje klient och kan framöver erbjuda en pendant, vilken agerar som en form av medicin som kontinuerligt efter sessionen med e-Lybran fortsätter att sända ut sin balanserande frekvens.

För mer information om frekvensterapi och hur just denna maskin fungerar:

http://wds-bio-resonance.com/

https://www.youtube.com/watch?v=7ge-W4x3spI

Sessionerna kan ske både i närvaro och distans, om du önskar en distanssession är det bästa om du kan sända mig ett biospår från dig, såsom några hårstrån, eller nagelbit. Kontakata mig för mer information.

 

 

Vägledning

Har du en fråga som du önskar få vägledning kring?

Jag tonar in mig på dig och din fråga/-or och känner in de svar som kommer. Ibland blir det ett heltigenom kanaliserat svar.

Sedan sänder jag dig mitt svar i ett mail. Om du önskar en mer personlig kontakt, kan jag erbjuda det via samtal via telefon eller skype, meddela om du önskar det vid bokningen.

Skriv ned din fråga/-or i meddelanderutan vid bokningen av tjänsten. Jag är inte ett tradiotinellt medium, jag tar inte kontakt med avlidna, inte heller ser som jag ser det finns det inget som är skrivet i sten, det finns bara svårare (och längre vägar) och enklare vägar. För vi är egentligen alltid på rätt väg i vårt växande och vi kommer alla dit vi ska en dag, det är bara en tidsfråga. När jag arbetar med att vägleda, känner jag in den väg som känns lättast och det är den jag förmedlar i mina svar.

 

 

Aromabehandling

Detta är en avslappande och samtidigt djupgående behandling men mjuka strykningar på kroppen med rena eteriska oljor. Doftsinnet ligger nära det limbiska systemet i hjärnan, där vi lagrat minnen av traumatiska uppelvelser i livet. När vi doftar på rena essenser av naturens dofter, frigörs dessa minnen. Jag känner in vilka oljor som ska användas, stryker dem på kroppen och är även en kanal för healing.

 

NAT - Neuro-Auricular Technique

En annan form av aromabehandling med lätta cirkulära rörelser på nacke och axlar som i kombination med rena terapeutiska oljor från Young living får igång energierna i nervbanorna. Syftet med behandlingen är att få det autonoma nervsystemet i balans.

I behandlingen används en glasstav som fokuserar på punkten Locus coeruleus (LC) vilken är en inkörsport till hjärnan. Glasstaven stimulerar receptorerna, NAT stödjer nervsystemet och oljorna i NAT verkar mycket avslappnande.

Se gärna läknar för mer information om NAT:

http://battrehalsa.nu/nu-ar-det-bekraftat-vi-har-en-ny-kroppsdel/

http://www.raindroptraining.com/messenger/v6n6.html

 

Jag kan även erbjuda regndroppsmassage, vid intresse, Kontakta mig för mer info.

 

 

Om det jag gör

Allt det jag gör och erbjuder är donationsbaserat, så du är välkommen att ge det du anser att det är värt för dig.

 

Välkommen att kontakta mig vid intresse

Skriv vilken tjänst du önskar veta mer om eller boka så kontaktar jag dig. För vägledning behövs ingen tidsbokning eftersom jag skickar det via mail.

Om det dröjer innan du fått något svar, så kolla gärna i skräpposten.

För dem som är intresserade av få en behandling på plats, befinner jag mig i Hälsingland mellan Bollnäs och Söderhamn. Har även möjlighet att erbjuda mina tjänser samt hålla mindre föreläsningar om min resa, vad som hjälpt mig på vägen till helandet och min syn på livet idag. Kan göra det i Stockholms omnejd,om du /ni kan stå för lokalen, eller på annan plats om boende går att ordna.

 

 

 

 
 
 
 
 
 

Copyright © All Rights Reserved